top of page
world café.jpg

CTT World Café

CTT World Café logo fehér.png

Vezetők, munkatársi csapatok 

tudásmegosztó kávéháza

Valljuk

Az EMBEREK a szervezetek legfontosabb erőforrásai.

 

 

Küldetésünk 

Modern, hatékony menedzsment eszközözök és szakemberek segítségével felkészítjük Önt és Munkatársi Csapatát a 21. század folyamatosan megújuló kihívásainak sikeres teljesítésére.

Szabó Valéria & Koncz Edit

a CTT World Café facilitátorai

 

Tekintse meg a Tiszántúli regionális World Cafénkhoz készült  videós interjút:

Miért éppen World Café?

A tiszántúli régió gazdasága eddig sosem látott tempóban fejlődik, és az itt befektető nemzetközi nagyvállalatok évtizedek óta szakemberek bevonásával fejlesztik a munkatársi csapatot. Napjainkban pedig ugyanezt a modern vállalati kultúrát honosítják meg nálunk is!

Industrial Area
Project Meeting

Biztosan Ön is tapasztalja, hogy a felgyorsuló, állandósuló változások másfajta gondolkodásmódot és működést kívánnak Öntől is, és a szervezetétől is, legyen az magán, vagy állami szervezet. Egyre inkább igaz az, hogy a mai VUCA világban egyetlen személy már nem képes egyedül átlátni a komplex kihívásokat és megtalálni az optimális megoldásokat. Egyszerre több nézőpontra, új perspektívákra, sőt mindezek szintergiájára van szükség az új szintre lépéshez.

Éppen ezt adja meg a tiszántúli régióban egyedülálló CTT World Café programunk, ami az egész világon bizonyított, páratlanul hatékony menedzsment eszköz. Ezen a különleges workshopon Ön és csapata megtapasztalhatják a kollektív együtt gondolkodás erejét, és az ebből fakadó előnyöket, mindössze 3 óra leforgása alatt.

world café 4.jpg
IMG_20230923_115912.jpg

És miért CTT? Mert a régiónkban egyedülálló szakmai eseménysorozatot hívtunk életre a Debreceni Egyetem aranyfokozatú szponzori támogatásával, a Magyar Coach Szervezetek Szövetsége és az Európai Coaching Szövetség szakmai támogatásával, külföldi és hazai díjazott szervezetfejlesztő coach és tréner előadókkal. 2023. Szeptember 23-án tartottuk meg Debrecenben a Coachok Trénerek I. Tiszántúli Találkozóját, melynek rövidítése a CTT.

Meeting at the office
A CTT World Café Program

0. Tájékozódás (Opcionális)
A World Café módszer menetével és nyereségeivel kapcsolatban femerült kérdéseire online konzultáció során válaszolunk Önnek. A World Café módszer többek között probléma feltárásra és döntés előkészítésre alkalmas hatékony menedzsment eszköz, mely során a csapatban rejlő kollektív tudáshoz férhetünk hozzá.
30 perc | Díjmentes

2. World Café workshop
A megszokott irodai környezet helyett előállítjuk azt a környezetet, amiben igazán hozzáférünk ahhoz a kreatív energiához és gondolkodásmódhoz, amit csak egy informális, oldott, kötetlen kávéházi hangulat képes biztosítani.

A World Café szakmai gördülékenységéről és hangulatáról mi gondoskodunk snack, kávé, tea, kellemes háttérzene kíséretében.

A workshop végére a teljes csapat azonos tudásszintre kerül az aktuális helyzet megértésében, komplex átlátásában.

3 óra | 12 főtől | br. 90.000 Ft alapdíjtól

1. Vezetői konzultáció
Konzultációnk során helyzet felmérést készítünk, hogy a World Café asztaltémáit megtaláljuk.

90 perc | br. 40.000 Ft alapdíjtól

3. Kiértékelés

A World Café után 1 munkahéten belül újabb vezetői konzultációra találkozunk, amikor kiértékeljük, értelmezzük a workshopon megfogalmazódott gondolatoka, nézőpontokat, felvetéseket. 

90 perc | br. 40.000 Ft alapdíjtól

CTT World Café facilitátorok
szervezői csapat 3.jpg

A régió mérföldkő jelentőségű szakmai eseményének, a Coachok Trénerek I. Tiszántúli Találkozójának főszervezői, házigazdái:

Szabó Valéria

Szakértői marketing és üzletfejlesztő mentor

 

Koncz Edit

coach szervezeti szakmérnök

facilitátorok
Jubileumi CTT World Café workshop

2023. November 28-án a Debreceni Egyetem Humán Szakemberek Országos Szövetségének 30. jubileumi rendezvényén a délutáni szekció folyamán az érdeklődőkkel együtt élőben megrendezünk egy valódi World Café workshopot.

Szabó Valéria és Koncz Edit plakát - World Café_edited.jpg
CTT logo 3.png
Ilyen volt a CTT I. Találkozó...

110

RÉSZTVEVŐ

21

PROGRAM

17

ELŐADÓ

12

KIÁLLÍTÓ

Lapozza át a Debreceni Egyetem arany fokozatú szpozorációjával megvalósult mérföldkő jelentőségű szakmai nap fotóalbumát és visszajelzéseit, majd hallgassa meg a Campus Rádió velünk készült interjúját:

"Fantasztikusan lelkes közönség, ami egy hatalmas közösség. Számomra fantasztikus volt, ahogy láttam megörülni egymásnak embereket! Ahogy egymást kérdték és inspirálták. A hatalmas tudásvágy és kíváncsiság is lenyűgözött, ami jelen volt."

A CTT I. Támogatói

letöltés_edited.png
mcsz_logo-300x275.png
Asso_ECA.png
coachingcentrum_logo.png
DCE-szines.png
logo-coach-utravalo-v04.png
mindset4you_logo.png
stílus és siker logo.jfif
DRbodotraining logo.png
Art of life logo.webp
Szabad Beáta
Coach
world café 4.jpg
CTT World Café

Kérjük, a gombra kattintva töltse ki az érdeklődő űrlapot!

bottom of page