top of page

Do., 27. Juni

|

Business Coach Kft. irodája

Generációk éjszakája

A konferencia utáni első találkozónk 2024. június 27-én a GENERÁCIÓK ÉJSZAKÁJA lesz, amelynek témája, hogy a Z generációnak és a régebb óta fiataloknak mire lenne szükségük egy vállalattól a boldog és hosszú távú együttműködéshez. Generáció kutatók, influencerek, HR igazgatók a ringben!

Generációk éjszakája
Generációk éjszakája

Zeit & Ort

27. Juni 2024, 17:30 – 21:00

Business Coach Kft. irodája, Budapest, Városligeti fasor 32, 1068 Magyarország

Über die Veranstaltung

A konferencia utáni első találkozónk 2024. június 27-én a GENERÁCIÓK ÉJSZAKÁJA lesz, amelynek témája, hogy a Z generációnak és a régebb óta fiataloknak mire lenne szükségük egy vállalattól a boldog és hosszú távú együttműködéshez.

Generáció kutatók, influencerek, HR igazgatók a ringben!

Illetve a pódiumon! :-) Kövess be a részletekért, és tarts velünk!

A fiatal generációk egyre több interkulturális élménnyel és munkatapasztalattal a tarsolyukban lépnek a munkaerőpiacra, így itt az ideje ezt a két témát egy lapon kezelnünk.

Hangoljuk össze a különböző kultúrákhoz és generációkhoz tartozó embereket vállalati közegben: TUNE the cultures and generations. Ezt a küldetést kifejezi az összefogásunk neve: culTUNEration.

Május 22-én megrendeztük Magyarország első interkulturális és generációs vállalati konferenciáját a Budapesti Metropolitan Egyetemen, amely támogatottságában, sikerében és létszámában is felülmúlta várakozásainkat.

Mivel a generációk, az interkulturalitás és cégkultúra friss és még feldolgozatlan témáit nem lehet 1 nap alatt megoldani, a konferencia napján elindítottuk a TUNE Közösséget, ami egy szervezetfejlesztő képzési és együttműködési platform.

Ennek első alkalma lesz a 2024. Június 27-i Generációk éjszakája.

Várunk Téged is szeretettel!

#cultuneration #generaciokejszakaja

Tickets

 • Diák

  Verkauf endet:: 27. Juni, 21:00

  Kedvezményes részvételi lehetőség ambíciózus diákoknak és hallgatóknak. Találkozz a leendő munkaadóddal és építsd tudatosan a karriered köztünk!

  2.990,00 HUF
 • Vendég jegy

  Verkauf endet:: 27. Juni, 21:00

  Ha megszólít a rendezvény, tarts velünk és érezd jól magad köztünk!

  9.900,00 HUF
 • Tiszteletjegy

  Verkauf endet:: 27. Juni, 21:00

  A TUNE Közösség meghívott Tagjai és előadói részére. Tartalmas szórakozást kívánunk!

  0,00 HUF

Gesamtsumme

0,00 HUF

Diese Veranstaltung teilen

bottom of page