top of page

Thu, 27 Jun

|

Business Coach Kft. irodája

Generációk éjszakája

A konferencia utáni első találkozónk 2024. június 27-én a GENERÁCIÓK ÉJSZAKÁJA lesz, amelynek témája, hogy a Z generációnak és a régebb óta fiataloknak mire lenne szükségük egy vállalattól a boldog és hosszú távú együttműködéshez. Generáció kutatók, influencerek, HR igazgatók a ringben!

Generációk éjszakája
Generációk éjszakája

Time & Location

27 Jun 2024, 17:30 – 21:00

Business Coach Kft. irodája, Budapest, Városligeti fasor 32, 1068 Magyarország

About the event

A konferencia utáni első találkozónk 2024. június 27-én a GENERÁCIÓK ÉJSZAKÁJA lesz, amelynek témája, hogy a Z generációnak és a régebb óta fiataloknak mire lenne szükségük egy vállalattól a boldog és hosszú távú együttműködéshez.

Generáció kutatók, influencerek, HR igazgatók a ringben!

Illetve a pódiumon! :-) Kövess be a részletekért, és tarts velünk!

A fiatal generációk egyre több interkulturális élménnyel és munkatapasztalattal a tarsolyukban lépnek a munkaerőpiacra, így itt az ideje ezt a két témát egy lapon kezelnünk.

Hangoljuk össze a különböző kultúrákhoz és generációkhoz tartozó embereket vállalati közegben: TUNE the cultures and generations. Ezt a küldetést kifejezi az összefogásunk neve: culTUNEration.

Május 22-én megrendeztük Magyarország első interkulturális és generációs vállalati konferenciáját a Budapesti Metropolitan Egyetemen, amely támogatottságában, sikerében és létszámában is felülmúlta várakozásainkat.

Mivel a generációk, az interkulturalitás és cégkultúra friss és még feldolgozatlan témáit nem lehet 1 nap alatt megoldani, a konferencia napján elindítottuk a TUNE Közösséget, ami egy szervezetfejlesztő képzési és együttműködési platform.

Ennek első alkalma lesz a 2024. Június 27-i Generációk éjszakája.

Várunk Téged is szeretettel!

#cultuneration #generaciokejszakaja

Tickets

 • Diák

  Sale ends: 27 Jun, 21:00

  Kedvezményes részvételi lehetőség ambíciózus diákoknak és hallgatóknak. Találkozz a leendő munkaadóddal és építsd tudatosan a karriered köztünk!

  HUF 2,990.00
 • Vendég jegy

  Sale ends: 27 Jun, 21:00

  Ha megszólít a rendezvény, tarts velünk és érezd jól magad köztünk!

  HUF 9,900.00
 • Tiszteletjegy

  Sale ends: 27 Jun, 21:00

  A TUNE Közösség meghívott Tagjai és előadói részére. Tartalmas szórakozást kívánunk!

  HUF 0.00

Total

HUF 0.00

Share this event

bottom of page