top of page

RÓLAM

Egy 30 hetes coaching folyamat során jutottam el a vállalkozói  identitásom és marketing szakértői utam megtalálásához, úgyhogy gondolhatod,  milyen közel áll hozzám az önismeret, és az önfejlesztő, szemléletformáló gondolkodásmód. 

Hogyan kezdődött a kapcsolatom a szakértői marketinggel?

 

A marketing menedzser képzésen tanult nagyvállalati marketing ismereteim használhatatlannak bizonyultak a mai magyarországi gyakorlatban, amikor 2009-ben megalapítottam az első saját vállalkozásomat, a Valérie Bergée Design Mirrors-t.

Ezért a designer márkám bevezetése során kidolgoztam egy itthon is működő marketing módszert, ami annyira sikeresnek bizonyult, hogy a  bevezetésére aztán a legkülönbözőbb vállalkozások kértek fel.

Aztán 2020-ban specializálódtam: coach-ok, trénerek, tanácsadók marketing és üzletfejlesztő trénere, mentora vagyok, mert Veletek tudok legjobban együttműködni. Az asszertivitásotok, a tanulási kedvetek, a konstruktív és egyenes hozzáállásotok, és nem utolsó sorban a kreatív humorotok igazi flow-t hoz számunkra, akikkel egymást választjuk közületek. 

Elég sokat nyüzsgök, ezért viszonylag könnyen tudsz velem találkozni. Gyere el a legközelebbi programomra, vagy írj nekem bátran, és vázold fel a marketing dilemmádat, szívesen segítek!

Íme a leggyakoribb kérdések :) 

 

  • marketing trénereknek

  • marketing coachoknak

  • szolgáltatás marketing

  • szakértői márkaépítés

  • szakértői weboldal készítés

Válassz a legközelebbi események közül, amelyek ezekről szólnak:

No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.
bottom of page