top of page
TEDx.jpg

INTERAKTÍV MEGVALÓSÍTÓ NAP
Hozd a laptopod az interaktív munkafüzethez!

Ha nincs tudatos márkaépítés, nincs ügyfél bizalom, és csak a padló árak maradnak, mint "reklám eszköz".
Ha van profi személyes márkád, az áraidnak presztízs értéke lesz, ráadásul ömlenek a tartalom ötletek is! Hogyan? Gyere el a Coach Marketing Suli 1. megvalósító napjára, ahol estére felépítjük a profi szakértői márkád!

Résztvevőim mondták

"Mit nyertél a mai workshopból?"

Coach Marketing Suli élő.png

Debrecenben is indul a Coach Marketing Suli!

Ismétlés: 2022 Október 7. 9:00-17:00

Időpont:

2022. Szeptember 20. 9:00 - 17:00

Helyszín:

Minerva Oktatási és Rekreációs Központ

4024 Debrecen, Batthyány u. 5.

 

A budapesti Önfejlesztők Háza után a debreceni Minerva központban is elindítjuk az 5 alkalmas Coach Marketing Sulit Szabó Valéria marketing és üzletfejlesztő tréner saját knowhow-jával.

 

Az első workshop végére a tanácsadói karriered nulladik lépcsőfokát, a szakértői márkádat fogod megalkotni, annak minden fontos összetevőjével.

 

Miért hozzuk el Debrecenbe is a Coach Marketing Sulit?

 

A Coach Marketing Suli saját felmérése szerint a coach-ok, trénerek, tanácsadók számára az adminisztráció és a marketing jelenti a két legnehezebb feladatot munkájuk során. A Coach Marketing Suli azért jött létre, hogy könnyedén és eredményesen meg tudd ismertetni, és el tudd adni a célközönséged számára életre szóló értéket jelentő szolgáltatásodat.

 

Miért workshop?

 

Hozd a laptopod! Mi a műhelymunka során felgyűrjük az ingujjat, és már a helyszínen megvalósítunk! Tehát elkészült részfeladatokkal és egyértelmű további cselekvési tervvel fogsz hazamenni már az első workshop után, mivel pontosan tudni fogod, hogy kinek, mit, hogyan és hol fogsz kommunikálni a tele naptárad érdekében.

Kapsz egy munkafüzetet is, amelyet sablonként fogsz használni a megvalósító napon. Ebben dogozod ki a nap folyamán a márka jegyeidet. Estére tehát megszületik az arculati kézikönyved!

 

A workshop után heti rendszerességgel csoportos utánkövető mentorálás következik, tehát hivatalos leszel a Marketing Mentor Café alkalmakra is, ahol garantált a 100%-os megvalósítás, tehát a workshop anyagából semmi nem vész el, hanem valósággá alakul! :-)

 

Miért építs profi személyes márkát?

 

A márkaépítés minden üzletágban nélkülözhetetlenül fontos, hiszen ha van márkád, akkor minden megvan:

# A tudatosan és profin felépített márkád biztosítja számodra a piaci megkülönböztető előnyt és annak méltó kommunikálását a célközönséged felé. Végre megalkotod a pozicionálásodat.

 

# A márkád lesz az, ami eladja a szolgáltatásodat, így nem az áraiddal fogsz versenyezni az ügyfelekért, hanem az ügyfelek fognak versengeni az időpontjaidért.

 

# Nem fogsz többé tanácstalanul ülni a blogod, vagy a facebook oldalad előtt sem, hiszen bőven lesz tartalom ötleted, amivel építheted az ügyfélköröd, csak győzd megírni az új cikkeidet!

 

# Ha profi személyes márkát építesz, gyakorlatilag kiiktathatod a konkurenciát! Hiszen összetéveszthetetlenül egyedi leszel, és ez a legszebb az szakmádban. Ezért mindannyiótok számára van hely, van elég ügyfél, mindannyian megtalálhatjátok a rátok szabott kliensek egész tömegét!

 

Neked szól ez a workshop, ha...

 

> a marketing miatt elakadsz az ügyfélszerzésben

> bizonytalan vagy a pozicionálásodat illetően

> úgy érzed, sokkal többet szeretnél átadni, de nehezen tudod kommunikálni mindezt az interneten

> tréner, coach, tanácsadó vállalkozásodból több jövedelemre szándékozol szert tenni, és teleírnád ügyfelek neveivel a naptáradat

> eleged van a fejtágításból és eredményekre vágysz a puszta ígéretek helyett

> szakmai marketing mentorra, utánkövetésre is szükséged van, hogy a megvalósítás 100%-ig garantálva legyen számodra

 

Ha a fentiekből akár egy is igaz rád, akkor létfontosságú a program, amivel készülünk számodra. Kattints a regisztrációhoz, és jelentkezz a Coach Marketing Suli 1. Így építs profi személyes márkát! Című egész napos workshopjára!

 

Íme a nap programja:

 

1. A köszöntés után röviden bemutatkozunk egymásnak, hiszen interaktív napra készülünk.
 

2. Irányított beszélgetésre invitállak a személyes márka profitábilis hatásáról a vállalkozásban, a bizalmi márka jelentőségéről egy coach, tréner, tanácsadó tevékenységében, marketingjében. Jól működő tanácsadói személyes márka példákat is látni fogsz.
 

3. Megismered a márkaépítés lépéseit, külső és belső tartalmi jegyeit. Ez lesz a legfontosabb, leghosszabb szekció, a workshop csúcspontja.
 

4. Kapsz egy tematizált sablont, amit kitölthetsz az újonnan felismert márkajegyek alapján, amiket az előző pontban megfogalmaztál, célul tűztél ki. Interaktív, kötetlen beszélgetést folytatunk a workshopon kialakult képedről a márka jelentőségét illetően, és ha szeretnéd, megoszthatod a sablonod tartalmát, vagy a közben felmerült kérdéseidet.
 

5. Megismerheted a folytatást: az utánkövető Marketting Mentor Café-t és a következő workshopok témáit.
 

6. Kérdezz-felelekben felteheted a konkrét kérdéseidet, válaszolok a marketingben, ügyfélszerzésben jelentkező elakadásaidra és konkrét kérdéseidre. Segítek túllendülni az éppen aktuális nehézségeiden.

 

A márkaépítő workshop díja

Az egész napos debreceni workshopra a 3 évvel ezelőtti díjon jelentkezhetsz.

A részvételi díj bruttó 25 000 Ft

(Minerva tagoknak bruttó 20 000 Ft)

Többféle teát díjmentesen, kapszulás kávékülönlegességeket 200 forintos önköltségi áron fogyaszthatsz a helyszínen.

Az 1 órás ebédszünetben mikrót biztosítunk, vagy a belváros számtalan vendéglátó helye közül választhatsz.

Ha megvásároltad a jegyed, de valami miatt mégsem tudnál jelen lenni, a workshop díját egy általad választott későbbi képzés díjaként 100%-ban felhasználhatod.

A jelentkezési űrlap kitöltése után 5 percen belül automata visszaigazoló e-mailt kapsz, amiben megtalálod majd a workshop díjának átutalásához szükséges adatokat. A részvételi díj átutalásával érvényesítheted a jelentkezésedet.

 

Ha nem találod az e-mailt, feltétlenül jelezd ezt az sz.p.valeria@gmail.com címen, vagy hívj a +36 20 886 42 46-os mobil számomon, hogy biztosított legyen a helyed.

A maximális létszám 14 fő / nap.

Várunk szeretettel egy igazán eredményes megvalósító napra, ahol végre rendbe rakjuk a személyes szakértői márkádat!

 

Szabó Valéria

marketing és üzletfejlesztő mentor, tréner 

hívj bátran: +36 20 886 42 46

 

Jelentkezem
bottom of page