top of page
Sky
Office Portrait
checkin2thefuture_logo.jpg

CHECK-IN 2 THE FUTURE
Z generáció a munkahelyeken

Új generáció lépett a munkaerőpiacra, megérkeztek a Z-sek. Érkezésükkel új kihívások elé néznek a munkaadók egy általában magabiztosabb és ambiciózusabb, néhol már-már türelmetlenebb generáció tagjaival való együttműködésben.

 

A Check-in 2 The Future célja segíteni a Z generáció tagjait a sikeres munkaerőpiaci beilleszkedésben, és közelíteni egymáshoz a munkáltatók és a fiatal munkavállalók egymással szemben támasztott elvárásait.
Az egy éves projekt során magyarországi civil szervezetek olyan szolgáltatásokat fejlesztettek ki, amelyek segítik a vállalatokat a Z generációval való hatékony munka és elkötelezettség megteremtésében a versenyképesség és a fenntartható növekedés elérésére.

 

A culTUNEration Konferencia keretében a Check-in 2 The Future projektgazdája, a Civil Impact Nonprofit Kft. bemutatja a program elért eredményeit, közreműködőit, és kipróbálhatók a kifejlesztett szolgáltatások.

checkin2thefuture_logo.png

WORKSHOPOK ÉS ELŐADÁSOK

JÁTÉKOK ÉS TANÁCSADÁS

09.50-10.10

K 302

Konferencia terem 

Kör épület

 

Kiss Gyöngyvér

Civil Impact Nonprofit Kft

Biztos jól ismered a Z generációs munkavállalókat? – Előítéletek és tévhitek a pályakezdőkről a Check in to the future kutatás alapján

WORKSHOP

Új generáció lépett a munkaerőpiacra, új szemlélettel és elvárásokkal. A Z-sek új kihívásokkal szembesítik a humánerőforrással dolgozókat: a digitális kor digitalizált gyermekei olyan jellemzőkkel és preferenciákkal rendelkeznek, amelyek alapvetően formálják a munkahelyi dinamikát és kultúrát. Mennyire ismered őket a munkahelyeken? Gyere, és tedd próbára magad!

Belépés a culTUNEration Konferencia résztvevőinek.

10.10-10.50

F204-es terem

Lencse-Csík Orsolya

Demokratikus Ifjúságért Alapítvány

Támadnak az érvszörnyek! - Érvelési hibák kártyajáték workshop

Érezted már úgy egy vita során, hogy az elhangzott érvekkel valami nem stimmelt? Észrevetted, hogy a barátod/főnököd/beosztottad hibás érvvel próbálkozott, de nem tudtad leszerelni, mert nem voltál benne biztos, melyikkel? Szeretnél az érvelés mesterévé válni és kiiktatni minden hibás érvet a beszélgetésből? Akkor a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány játéka neked szól!

11.00-11.45

F308-as terem

Boldog Anna, Konnekt Egyesület

Kevesebb stressz, több élet? Munkában és vizsgaidőszakban - Stresszkezelő workshop

Stresszel jár a tanulás vagy a munkád? A stresszt sosem tudod kiiktatni, de megfelelő módszerekkel megtanulhatod tudatosan kezelni. A Konnekt Egyesület workshopján ebbe nyerhetsz betekintést.

13.15-14.45

F204-es terem

Lencse-Csík Orsolya, Demokratikus Ifjúságért Alapítvány

A vita (nem) játék - Vox Pop vitaworkshop

 - MEGTELT

Egy hajóban evezünk - egy munkahelyen, egy iskolában, egy országban, egy bolygón. Lehet, hogy másképp gondolkodunk, másban hiszünk. Lehet, hogy nem értünk egyet. De együtt kell működnünk, hogy haladni tudjunk. A VoxPop Vitajáték azért jött létre, hogy jó beszélgetések szülessenek olyan témákról, amelyek heves vitákat váltanak ki. 

13.15-13.55

F308-as terem

Balog Edina Anna, Kamasztér Alapítvány

Szabadulószoba a mentális egészségért

A szabaduló szobában a Z generációs fiatalok saját világának csapdahelyzeteit mutatjuk be játékosan. A virtuális világból akkor tudtok csak kiszabadulni, ha a magány, a zaklatás, a stressz, az önbizalomhiány vagy a testképzavar jeleit felismeritek és megoldást is találtok ezekre a problémákra.

14.00-14.20

K 302

Konferencia terem 

Kör épület

Kiss Gyöngyvér,

Civil Impact

Check-in 2 The Future, avagy hogyan közelítsük a munkahelyek és a Z generációs munkavállalók elvárásait

A Z-sek munkaerőpiacra lépésével új elvárások jelentek meg egy általában magabiztosabb és ambiciózusabb, néhol már-már türelmetlenebb generáció tagjaiban. A Z generációval való hatékony együttműködés és elkötelezettség megteremtése kulcsfontosságú a vállalatok számára a versenyképesség és a fenntartható növekedés szempontjából. A Check-in 2 The Future célja segíteni a Z generáció tagjait a sikeres munkaerőpiaci beilleszkedésben, közelíteni egymáshoz a munkáltatók és a fiatal munkavállalók egymással szemben támasztott elvárásait. 

JÁTÉKOK ÉS TANÁCSADÁS

A workshopokkal párhuzamosan játékok és mentális tanácsadással is várunk benneteket a kertben és az F210-es teremben

10.00-14.00

Kert

homoludens.hu Egyesület

Z generációs akadálypálya

Próbáld ki magad technológia nélküli, türelemfejlesztő játékainkon, amelyek még a társas kapcsolataidat is építik!

10.00-14.00

F210-es terem

Ments meg egy Z generációs pályakezdőt!

Ugye te sem akarod, hogy fiatalok szenvedjenek a munkahelyükön? Gyere és játssz velünk, hogy megismerd a vállalatok és a pályakezdők elvárásait!

10.00-14.00

F210-es terem

Figyelemsarok - Mentálhigiénés tanácsadás

Besokalltál? Elakadtál? Eleged lett? Itt figyelünk rád.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Erasmus+ program keretében valósul meg.
További információ a projektről: www.civilimpact.hu

HU Az Eurąpai Unią t mogat s val_POS.jpg
bottom of page