top of page
Szerző képeSzabó Valéria

Így vágj bele a digitális marketingbe

Frissítve: 2023. márc. 7.


Coach Marketing Suli 5/3. workshop


Hogy miről szól ez a megvalósító nap?

Nem kevesebbről, mint hogy egyetlen nap alatt megspórolhatsz úgy 2 évnyi tanulópénzt, amit az ablakon dobnál ki az online marketing próbálkozásokra.

És itt nemcsak a gyenge eredményt hozó hirdetési költségekről van szó, hanem az elfecsérelt időről is, ami alatt újra megváltoznak a marketing trendek, mire végre megtanulnál egyedül felépíteni és nyereségesen működtetni egy online marketing rendszert.


Akkor is érdemes eljönnöd, ha

A MARKETING KALAND LEGELEJÉN TARTASZ

  • nincs még honlapod, vagy akár még facebook oldalad sem (profilod bizonyára van :-))

  • szeretnéd megérteni, mit, miért és hogyan kell tenned ezután, hogy a lehető leghamarabb megtérüljön a marketing befektetésed

  • nem tartod jó ötletnek a tízezresekből végzett kísérletezgetést

  • tisztában vagy vele, hogy szükséged van a marketingre, de egyelőre csak „muszáj”-nak érzed, mert úgy gondolod, hogy távol áll tőled ez a világ

  • nem szeretnéd csupán a véletlenre, vagy a szóbeli ajánlásra bízni az ügyfélköröd kiépülését

Megtudhatod, hogy egy igazi funnel elemei hogyan kapcsolódnak egymáshoz annak érdekében, hogy a hideg weboldal látogatóid lelkes, visszatérő ügyfelekké váljanak. Teljesen kezdőként is minden lépést azonnal tudatosan tervezhetsz meg a workshopon, idő- és felesleges pénzigényes kerülőutak nélkül. Ezért számodra ez a legjobb pillanat a digitális marketingtevékenységed elindításához.


TETTÉL MÁR LÉPÉSEKET, DE VALAHOL MEGREKEDTÉL

  • van már honlapod, de még sosem hirdettél, névről már ismered az online hirdetési felületeket, de még nem tudod, mi a különbség köztük és melyik lenne számodra célravezető

  • nem láttál még belülről hirdetési fiókot, vagy megijedtél a rengeteg beállítási lehetőségtől

  • bejegyzés kiemeléssel próbálkoztál már, de nem tapasztaltál különösebb sikert

  • céges facebook oldal létrehozásán gondolkozol, vagy szeretnéd olvasottá tenni

  • szeretnél saját feliratkozókat, hiszen érted, hogy belőlük lesznek a fizető ügyfeleid

  • elkezdenéd az email marketinget, de nem tudod eldönteni, melyik szoftvert válaszd a sok közül

...sorolhatnám még a dilemmákat, ami könnyen megállíthatja a coachokat, trénereket, tanácsadókat, pszichológusokat, nyelvtanárokat... egyszóval a szakértőket az ügyfélszerzésben. Hiszen a drága pénzen és a megfizethetetlen idődön megszerzett szakértelmed értékesítése egy másik szakma.


Itt az ideje, hogy profitot termelj a tudásoddal, annak eladása által.


Sajnos sok szakértő még azelőtt abbahagyja a marketinget, mielőtt azt megtanulná megfelelően működtetni, és termőre fordulna. Mikor még csak zöld a gyümölcs, azt mondja: „a marketing nem működik”. Holott az igazság az, hogy a megfelelően és profin alkalmazott marketing szisztéma egy komplett ügyfélszerző gépezet.


Gyere el, és megmutatom neked ezt a gépezetet a motorháztető alatt, és azt is, hogy hogyan lesz neked is sajátod!

Egyetlen nap alatt saját kezűleg fogod megtervezni életed talán első igazi funneljét, azaz értékesítési tölcsérét. Vesd be az önfejlesztő attitűdödet, és sajátítsd el a praxisod bővítésének tudományát.


Egyetlen nap díjával tíz- húszszoros „hirdetési költség” nevű tanulópénz ablakon való kidobását előzöd meg, mert a célirányos tudás alkalmazása kifizetődő.


A nap további részletei


@ Hozd a laptopod és a mobil telefonod!

@ Hosszabbítókkal, elosztókkal is készültünk.

@ Szokás szerint ebédet tudsz majd a helyszínen melegíteni, vagy rendelni, mindkét verziót bejárattuk már.

@ A tea, a kávé, a kemény munka és az oldott, poénos hangulat a Coach Marketing Suli tartozéka! :-)

Ha az ügyfélszerzésben is elsődleges számodra a tudatosság, akkor a Coach Marketing Suli testhezálló tanulási formát nyújt neked.


JELENTKEZÉS

Az egész napos megvalósító workshop díja covid előtti áron: 25 000 Ft

(Minerva tagoknak 20 000 Ft)


Ha nem vagy Minerva tag, akkor is szeretnék adni Neked egy valóban vissza nem térő lehetőséget a tudatosságod támogatásához, ha élsz vele:


Most az 5 alkalmas Coach Marketing Suli 3. workshopjára jelentkezhetsz 3 évvel ezelőtti áron, és a második turnus 2023-ban már drágább lesz, reális piaci áron lehet majd jelentkezni.


AZONBAN, ha most kapcsolódsz be a Coach Marketing Suliba, és jelentkezel a 2022. december 9-i workshopra, akkor a következő turnust is a mostani,

25 000 Ft/nap bevezető áron látogathatod, amikor a többiek, akik jövőre fognak jelentkezni, már az emelt áron vehetnek majd részt a sorozaton. Ezért érdemes még most bekapcsolódnod, és ezzel fixálnod a Coach Marketing Suli részvételi díjadat.


Előre utalással, vagy a helyszínen készpénzzel is fizethetsz, melyről számlát kapsz.


A létszámot szükséges előre terveznünk, ezért kérlek, hogy mindenképp jelentkezz és töltsd ki az alábbi űrlapot!


Emailben visszaigazolást kapsz a jelentkezésedről, és telefonon is visszajelzek Neked. Várlak szeretettel a szakértői értékesítési tölcsér készítő megvalósító napra!

Comments


bottom of page