top of page
Szerző képeSzabó Valéria

Bagdiné Fodor Erika: Kell ez nekem? Coachok, trénerek kíméljenek! - avagy mitől gurul be egy vezető?

Frissítve: 2023. jún. 22.






Pár szó rólam:


Nő vagyok, gépészmérnök, közgazdász és két gyerek édesanyja.


Üzlet- ill. cégfejlesztési szakértő, tréner, coach.


Feleség, cégvezető, önbizalom nagykövet.


Voltam már felsővezető autóipari beszállító cégnél, de igazgató is egy négy csillagos szállodában.


Tudom mi az FMCG és a HACCP, mert a nagykereskedelem és az élelmiszeripar is hozzásegített a tapasztalat szerzéshez.


Több, mint 20 év vezetői tapasztalattal rendelkezem, melyből több, mint 10 év felsővezetői.


És most Rólad :-)


Volt már, hogy kidobtak valahonnan, vagy be sem jutottál egy felelős vezetőhöz? Trénerként megkaptad már, hogy ez csak pénzkidobás és szórakozás, aztán szóba sem álltak veled? Coach vagy és sokszor levegőhöz sem jutsz, de már le is zárult számodra a lehetőség? Ha igen, itt a helyed!


Ha vezetőként nem tudod, hogyan rázd le a végeláthatatlan jelentkezéseket a segítségnyújtásra ill. fejlesztésre? Volt már rossz tapasztalatod tréningek kapcsán? Akkor neked is itt a helyed!


Mivel ültem mindkét oldalon, a vezetői és a fejlesztési székben is kétoldali szemszögből mutatom meg neked a szakma helyzetét és mesélek arról, mi irritálja a vezetőket, miért zárulnak be a lehetőségek, hogyan ne akarjunk hódítani, és mit tegyünk, ha nem akarunk megnyerni egy projektet.


Mit tehet a coach a sztereotípiák leküzdéséért, vagy miről hallgasson a tréner? Miért a negatív megítélés és hogyan tudunk ezen felülkerekedni? Elmesélem, miből van elege a vezetőknek, hogyan tudják a legjobb döntést meghozni a fejlesztésre, valamint, hogy kihez forduljanak segítségért, hogy a legjobb szolgáltatást kaphassák.


Segítek abban is, hogyan tudja egy vezető számszerűsíteni egy tréning ill. coaching hozamát. Bónuszként mesélek arról is, milyen nőként, vezetőként és fejlesztőként helyt állni egy férfias világban és hogyan tud ez kihívásoktól mentes lenni. Mit akar a férfi és mire képes a nő.


„Tapasztalatból mondom.” < Vissza a CTT I. programjához





Comments


bottom of page