top of page
Szerző képeSzabó Valéria

Coching, a vállalatok titkos fegyvere | Kovács Gabriella


Kovács Gabriella vagyok, pszichológus és coach.


Én elsősorban az aktuális beszélgetőpartnerem megválaszolásra váró kérdései, illetve a találkozásunk előre egyeztetett célja alapján választom meg, melyik szerepben adom tudásom és tapasztalataim legjavát.


Pszichológusként általában magánszemélyek találnak meg az életükkel, élethelyzetükkel, életvezetésükkel, valamint lelki, érzelmi és szellemi dilemmáikkal kapcsolatos kérdéseikkel. Coachként inkább azoknak az embereknek tudok segíteni, akik a hivatásukban, mindennapi munkájukban és munkakörülményeikben, esetleg karrierjük tudatos építésében szeretnének válaszokat kapni, vagy új irányokat találni.


Célom minden helyzetben ugyanaz: személyre szabott válaszok közös megtalálása a tudatos és harmonikus életvezetés elérése érdekében, ahol a személyes célokhoz kapcsolódó érzelem, értelem és akarat összhangja a boldog élet elérésének irányába mutat.


"Coaching, a vállalatok titkos fegyvere"


Ez a mondás amerikából származik, ahol a vezetők titkos fegyvereként emlegetik már évtizedek óta a coach bevonásával járó nyereségeket.


A CTT workshopján betekintést adok abba, hogy egy vállalat számára mit jelent és mennyit ér, sőt, mennyibe kerül coachcsal való együttműködésben dolgozni. Mit nyer egy szervezet, miközben külső rálátásból származó kérdéseket válaszol meg magának, és hogyan hasznosíthatja ezeket az új nézőpontokat a szervezet sikere érdekében.


Ajánlom a workshopomat elsősorban vállalati orientáltságú coachok és vállalatvezetők, HR-esek számára, akik többet szeretnének kihozni a csapatukból, de bátran jöjjenek azok a képzés iránt érdeklődők is, akik üzleti coaching elsajátításán gondolkodnak, hiszen most a mélyére láthatnak majd ennek a coaching ágazatnak.

Comments


bottom of page