top of page
Szerző képeSzabó Valéria

Coachingcentrum | Nagy Kiállító partnerünk

Frissítve: 2023. szept. 8.



Svéda Dóra (PCC) a Coachingcentrum alapítója, humán erőforrás szakértőként a vezetői kompetenciák fejlesztése az egyik szívügye a KKV-szektorban és az induló vállalkozásoknál.


Elkötelezett híve a folyamatos tanulásnak. Jelenleg is folytat pszichológusi tanulmányokat, a közelmúltban szerezte meg a GENOS érzelmi intelligencia szakértő képesítését is.


Hisz abban, hogy egy vállalkozás márkájának és szervezeti kultúrájának legmeghatározóbb eleme a vezető márkájának minősége. A vezetőfejlesztésben nagy hangsúlyt fektet a pontos diagnózisra, a hiteles tartalomra, a vezető motivációs készségeinek csiszolására.


A Hellobiznisz szakértőjeként vezetőfejlesztés témában publikál. 34 sikeres vállalkozás fejlesztésében működött közre az előző évben, saját maga is három vállalkozást vezet, és a Nők az IT-ban Egyesület társalapítója.


Cége, a Coachingcentrum országos lefedettségű, prémium szakmai platform és közösség, ami coach képzéssel, vezetőfejlesztéssel és coachinggal is foglalkozik. Dóráék először indítanak Debrecenben life- és businesscoach-képzést októberi kezdéssel. Képzéseik és oktatásaik mellett az ország szinte minden pontján tartanak vállalati tréningeket és céges coaching-alkalmakat kis- és nagyvállalatoknak egyaránt.


Ismerd meg Dórát és a Coachingcentrum többi szakértőjét szeptember 27-ei debreceni workshopjukon, ahol a ! Több információért keresd fel Nagy Kiállítói asztalukat a CTT-n! Ha pedig coachképzést keresel, a Coachingcentrum október 20-án induló life- és businesscoach-képzését is, amit ide kattintva tekinthetsz meg.



Tóth Attila 20+ év készségfejlesztési és 6+ év coaching-tapasztalattal rendelkezik. Az oktatási szektor szereplőinek és KKV-knak egyaránt nyújt segítséget készségfejlesztő trénerként, coachként és teamcoachként is.


Coach-végzettségét a Coachingcentrumban szerezte, ahol hamar szerves csapattagként üdvözölték. Trénerként több mint 1000 órányi gyakorlattal rendelkezik, de coachként és teamcoachként is 100 fölötti óraszámban segítette ügyfeleit.


Attila a rendszerszemléletű folyamatszervezés mellett a pszicho- és monodrága eszköztárához is előszeretettel nyúl, valamint improvizációs drámatechnikákkal is szívesen dolgozik. Társasjátékokat is gyakran felhasznál a hatékony és eredményes coaching-ülések érdekében. A tréneri és coach-hivatása mellett improvizációs programokat is facilitál.


A Coachingcentrum először indít Debrecenben life- és businesscoach-képzést októberi kezdéssel. Képzéseik és oktatásaik mellett az ország szinte minden pontján tartanak vállalati tréningeket és céges coaching-alkalmakat kis- és nagyvállalatoknak egyaránt.


A szegedi és a debreceni munkatársainkkal együtt Téged is szeretettel várunk a Coachok Trénerek I. Tiszántúli Találkozóján, a több mint negyedmillió forint összértékű szakmai programmal!


Kommentare


bottom of page