top of page
Szerző képeSzabó Valéria

Tervezd meg a szolgáltatási portfóliód | ÚJRA!!!




A Coach Marketing Suli egész napos megvalósító hibrid workshopján KÖZKÍVÁNATRA ÚJRA üzleti tervezés napunk lesz!


2023. április 20. 9:00 - 17:00

A Minerva Oktatási és Rekreációs Központban, vagy ONLINE közvetítéssel


Megalapozott, hosszú távú döntéseket fogsz meghozni, hiszen síneket fogsz lefektetni a vállalkozásod számára, amivel tudatosan megtervezett, egyenes utat leszel képes építeni a szolgáltatásaid eredményes értékesítése céljából.


De nemcsak a vállalkozásod, hanem az ügyfeleid számára is gyümölcsöző tudás birtokába jutsz, hiszen nem kisebb dologról lesz szó, mint az úgynevezett ügyél-értéklépcsőről.


Nézd meg Ács Nóra tréner, a Menedzserképző Központ tulajdonosának véleményét az előző offline/online hibrid workshop után:





Egy 2023. januári felmérésem szerint, amelyet egy tréneri szakmai közösségben végeztem, a második legkibogozhatatlanabb, és hatalmas fejtörést okozó dilemma a szakértők körében a SZOLGÁLTATÁSI PORTFÓLIÓ ÖSSZERAKÁSA, LETISZTÁZÁSA.

Ez az eredmény teljesen összhangban van a saját tapasztalatommal, hiszen az általam mentorált coachok, trénerek az új szakirányok elsajátítására rendkívül nyitottak, így az évek során rengeteg új ismeretet szívnak magukba.


Ez a sok hasznos és csodálatos tudás amilyen előny az ügyfeleiknek, annyira megnehezíti a szakértők számára a saját maguk pozicionálását, szolgáltatásaik csokorba kötését, hiszen mindegyik terület mindegyikkel össze is függ, meg nem is...


Ismerős számodra is ez a dilemma?


Ha igen, akkor minden bizonnyal itt a helyed a Tervezd meg a szolgáltatási portfóliód workshopon, amikor 1 nap alatt átláthatod, újra gondolhatod és letisztázhatod a szolgáltatási palettádat.


Még talán soha nem volt olyan, hogy egyetlen rendszerben láttad az összes tudásodat, és pontosan meg tudtad határozni, hogy melyik ügyfelednek, milyen fázisában, melyik szolgáltatásodat ajánld célzottan, és hogyan következzenek a további lépcsőfokok egymás után.


A workshopon megtanulod rendszerbe foglalni, szegmentálni, majd csoportosítani az összes eladásra váró tudásodat az ügyfeleid legnagyobb megelégedésére, és a kasszád legcsilingelőbb örömére :-)


Hogyan születik meg a letisztult szolgáltatási portfóliód?


  • A nap során megtudod, hogy mi a különbség a brand építés, a PR, a marketing és az értékesítés között.

  • Megtanulod a maga helyén kezelni ezeket, hogy méltó módon, nyomulás nélkül, a fordított marketinged hatására kérjék (!) Tőled az ügyfelek a szolgáltatásaidat, és ne neked kelljen elpasszolnod azokat!

  • Beviszlek a marketing "művészbejáróján" a kulisszák mögé, és megismerheted azt a rendszert, amit alkalmazva a még számodra vadidegen célközönségedet a leendő boldog ügyfeleiddé, ajánlóiddá tudod tenni. Sok marketing oktatónak fogalma sincs ennek a mély megértéséről, főleg nem szakértői marketingre specializálva.

  • Megismerheted azt a szakértői marketing mindsetet, amivel képes leszel a szolgáltatásaidat párosítani az ügyfél készség-fázisaival, igényeivel, a későbbiekben is bármikor, ha a karriered során majd új szakterületet vezetsz be. (Erre gyakorlatilag 100% az esély, ahogyan én ismerlek :-))

  • A workshop legvégén pedig lesz számodra egy meglepetésem, ami kettő! Egyrészt egy kompakt segédeszközt tartogatok számodra, amivel garantáltan nem fogsz eltévedni, mert iránytű lesz a kezedben, ha valamikor majd szeretnéd újratervezni a szoltáltatási palettádat. Ezzel könnyedén sikerülni fog a szintlépés, és már csak emiatt is érdemes elsajátítanod a szakértői portfólió építés magasiskoláját. A meglepi másik, tökéletesen személyedre szabott fele majd a workshop végén jön... :-)

Hibrid workshop személyes részvétellel és online közvetítéssel


A Minerva Oktatási és Rekreációs Központban a helyszínen is szeretettel várunk, illetve online is részt vehetsz, a tudásélmény ugyanaz. Teljesértékű résztvevőként bármikor közbekérdezhetsz, hozzászólhatsz, megismerkedhetsz a jelenlévőkkel.


A tapasztalat azt mutatja, hogy az online kapcsolatok is megmaradnak a Coach Marketing Suli workshopok után :-)


A kellemes hangulat, az inspiráló és kreativitás-stimuláló élmény tehát garantált. Eddig minden résztvevő azt jelezte vissza, hogy sokkal többet kapott, mint amire számított azon túlmenően, hogy végre valahára tudatosan megtervezhette a szakértői szolgáltatási portfólióját!


Az ebédszünettel együtt 7 órás workshopról felvétel nem készül, de a YouTube, vagy TikTok csatornámon mazsolázhatsz szakértői marketing tudást, workshop részleteket, rövid videókat:



Ebédelni együtt szoktunk. Mikróban melegítünk, vagy menüt rendelünk. Teát, lattét a nap folyamán szüntelenül kortyolgatunk. :-P Szüneteket egyetértés szerint tartunk, sokat nevetünk, kőkeményen tanulunk, és azonnal megvalósítunk.


Így jelentkezhetsz


A workshop díja személyesen és online közvetítéssel br. 30 000 Ft, melyet előre utalással tudsz rendezni.


Minerva tagoknak br. 20 000 Ft

Ismétlőknek br. 10 000 Ft


A jelentkezéshez kérlek, töltsd ki az oldal alján lévő űrlapot, amiben kérlek, add meg a

  • számlázási neved, címed, és azt, hogy

  • személyesen, vagy online közvetítéssel fogsz részt venni a workshopon.


Ezt követően válasz e-mailben küldöm Neked a számlaszámot. Amint beérkezik az átutalásod, küldöm egy újabb emailben a számládat a regisztrációd véglegesítésével együtt.


Szeretettel várlak a Tervezd meg a szolgáltatási portfóliód hibrid workshopon!





Comentários


bottom of page