top of page
Szerző képeSzabó Valéria

Tréning dizájn - Élményből fejlődés | Nádházy Judit

Frissítve: 2023. jún. 22.



15 éve dolgozom csoportokkal, ami máig a legtöbb inspirációt, lelkesedést hozza magával a mindennapjaimba. Igazi flowban vagyok, amikor csoportokkal lehetek, és hálás vagyok, hogy azzal foglalkozhatok, ami ekkora örömöt okoz számomra, és egyben tehetek azért a naiv és optimista álomért, hogy közösen a világot jobb hellyé tehetjük.


2022-ben elnyertem a Tréneri Edzőtábor Egyesület neves szakmai zsűrije által kiosztott Év trénere pályázat különdíját, a saját fejlesztésű Táncos a tükörben programommal. A trénerkedés mellett coachként és mediátorként is dolgozom, és minden évben továbbképezem magam az élethosszig tartó tanulás jegyében.

Elkötelezetten hiszek a sajátélményű gyakorlatokban, mert megfigyeléseim szerint a tapasztalati tanulással, reflexióval és beszélgetéssel lehet a legjobban megtámogatni a fejlődés iránti igényt.


Workshop: Tréning dizájn - Élményből fejlődés


A workshop fókuszában a szakmai hitvallásom alapja, a tapasztalati tanulás köre áll majd. Egy konkrét gyakorlaton keresztül fogjuk megvizsgálni, hogy trénerként hogyan érdemes alkalmazni a Kolb-ciklust, és miként lehet olyan tréninget, programot tervezni, ahol a megélés áll a középpontban. A szakmai programjaimon minden tanulás a sajátélményből érkezik meg a résztvevők számára, így maradandó élmény, tapasztalás és egyéni reflexiók kapcsolódnak a tréning témájához.

Bízom benne, hogy a worshopom HR vezetők, és szakmaibeliek számára is érdekes lesz, és jó kis beszélgetés kerekedik majd a tapasztalati tanulás témájáról.







Comments


bottom of page