top of page
Szerző képeSzabó Valéria

A legértékesebb coach készségek és életet gazdagító kapcsolatok | Trond Ullenes

Frissítve: 2023. aug. 22.

A magyar felirathoz kattints a felirat ikonra, majd a beállítás ikonra kattintva válaszd a magyar feliratot.


Rólam

Okleveles Inspirational Coach™ vagyok, illetve a kommunikációs és interperszonális készségek specialistája.

18 éves tapasztalattal vezetők, alkalmazottak, sportolók és művészek coachaként és facilitátoraként tevékenykedem. Nagyon hálás vagyok, hogy több ezer ember vett részt a workshopjaimon konkrét nyereségekkel és erősen biztató visszajelzésekkel.

Szeretek olyan módon kapcsolódni a közönséggel, amely elkötelezi és inspirálja őket. Köz- és kereskedelmi szervezetvezetői hátteremből származó változatos példáimmal az a célom, hogy felébresszem a tudatosságot, és kihívást állítsak a coaching általi kapcsolódási lehetőségek új perspektíváira.

Coach végzettségemet Norvégiában és az Egyesült Királyságban szereztem, és bejártam a világot, hogy a legnevesebb pszichológusoktól, inspirátoroktól és coachoktól tanuljak. Az elmúlt nyolc évben az erőszakmentes kommunikációt tanultam és gyakoroltam, Marshall amerikai pszichológus és mediátor munkája alapján. B. Rosenbergnél 2022. májusában megszereztem az Erőszakmentes Kommunikációs Központ által tanúsított nemzetközi oktatói minősítést.

Egyéni vállalkozást vezetek Stavangerben, Norvégiában. Nős vagyok, két gyerekem és egy unokám van.



A workshopomról


Ízelítő a legértékesebb coach készségekből


Ezen a workshopon a jelenlétet, a szívből való hallgatást és az intuitív kérdések feltevését gyakoroljuk.

Ahhoz, hogy teljes mértékben jelen legyünk, minden érzékszervünket és 100%-os figyelmünket kell szolgálatba állítanunk. A legtöbb embernek ezt gyakorolnia kell, nem megy magától. Könnyen elterelődik a figyelmünk, szívesen adunk tanácsot, vagy felkapjuk a fejünket, most „Mit tegyünk?”. Ezért időzünk egy kicsit ezen a témán, és mivel igazán hiszek a cselekvés általi tanulásban, párokban és kisebb csoportokban fogunk dolgozni, hogy gyakoroljuk ezt a készségünket.

Szívvel hallgatni teljesen más, mint a füllel. Ha sikerül maradéktalanul jelen lenni, könnyebben hallgatunk a szívünkkel, és remélem, hogy ezen a workshopon mi is belekóstolhatunk a szívbéli meghallgatás és kapcsolódás mélységébe.

Mindannyiunknak megvan az intuíciója. A tudatalattink finom módokon irányít bennünket. Ha hasznosítani tudjuk ezt az útmutatást, a coaching beszélgetés könnyedén és természetesen fog folyni, új meglátásokhoz és tudatossághoz vezet. Megnézzük, hogyan merülhetnek fel bennünk kérdések intuitív módon.


Exkluzív beszélgetés


A Minerva Központban tartott, tolmácsolt dupla workshop után kötetlenül beszélgetek a workshop résztvevőivel a coaching készségekről, vagy bármilyen felmerülő szakmai kérdésről, dilemmáról, aztán együtt visszasétálunk a Centrum Rendezvényterembe. Várlak szeretettel!


Interaktív előadás


Életet gazdagító kapcsolatok


Elgondolkodunk a kapcsolat erején, és azon, hogyan tehetjük a coachingot inspiráló tanulási élménnyé mind a coach, mind a coachee számára.

Tapasztaltad már a kapcsolat erejét? Gondolom, igen. Ugye megvannak azok a pillanatok, amikor tudatosnak érezted magad, megnövekedett az energiád, és "nagyon éltél" egy helyzetben? És bizonyára tapasztaltad az ellenkezőjét is, amikor unatkoztál, levertnek vagy bizonytalannak érezted magad, ugye?

Minden pillanatban átáramlik rajtunk az élet természetes folyama. Amikor kapcsolódunk az élethez, akkor automatikusan hatalmunk és világosságunk van. Amikor elszakadunk a kapcsolatainktól, akkor a stresszt és a magány érzését tapasztalhatjuk meg. Ebben az interaktív előadásban megvizsgáljuk a kapcsolatok különböző minőségeit, és azt, hogy hogyan tudjuk a kapcsolatainkat életre kelteni.


Ezt a kapcsolódási módot az előadásom utáni networking órában azonnal életre is keltheted!











Comments


bottom of page