top of page
Szerző képeSzabó Valéria

A „wow” avagy „aha-élmény” ereje a tréningekben | Ternovszky Csilla

Frissítve: 2023. júl. 6.



Ternovszky Csilla vagyok, tréner, beszédtréner, a TernovszkyTrainings alapítója és vezetője,

„Év trénere 2021” (online tréning fődíjas), „Év trénere 2022” (személyes tréning fődíjas)


20 év szakmai tapasztalattal a hátam mögött sok tréninget, sok tréner munkáját láttam kívülről-belülről. Volt lehetőségem megtapasztalni, hogy mi az mi működik, mi az, ami nem. Mi az a módszer, amiben hiszek, mi az, amiben nem. Küldetésem, hogy támogassam a személyes fejlődést. Szeretném átalakítani a felnőttkori képzéssel, oktatással sokak fejében élő negatív érzéseket és megmutatni minél többeknek, hogy a tréning más…

Hiszem, hogy tanulni, fejlődni, tapasztalati tanulás útján, személyes légkört megteremtve, jó hangulatban lehet igazán. Hiszem, hogy egy jókedvű, érzelmileg megtámogatott csapat befogadóbb, ezért tréneri alapelvem a játékosság, az interaktivitás, a mosoly, a jókedv és a barátságos közeg megteremtése. Az élményalapú tanulás.

Mottóm: Tréningek mosolyra hangolva



CTT workshopom


A „wow” avagy „aha-élmény” ereje a tréningekben


A workshopon szeretnék néhány olyan konkrét eszközt, trükköt bemutatni, amivel élményszerűvé tehetjük a tréninget, wow / aha-élményt biztosítva a résztvevőknek, ezzel támogatva őket felismerésekhez és azok élményalapú rögzítéséhez.

A szervezeti oldal képviselői, HR szakemberek ízelítőt és inspirációt kaphatnak a tréninget a képzéstől egyértelműen megkülönböztető szemléletmódból és gyakorlati technikákból, a trénerek, coachok pedig ötleteket kapnak tréningjeik, folyamataik színesítésére. Mosolyra fel!







Comments


bottom of page