top of page
Szerző képeSzabó Valéria

Teamcoaching – élményalapú workshop | 2BT: Deliné Pőcze Erzsébet és Endrődi Anna

Frissítve: 2023. jún. 22.







Mi, a 2BT csapata, Deliné Pőcze Erzsébet és Endrődi Anna szervezetfejlesztési tanácsadók, készségfejlesztő trénerek és business coach-ok vagyunk. A 2BT színeiben 2019 óta dolgozunk egy csapatként, ahol közösen dolgozunk ki fejlesztési programokat és tartunk tréningeket.


Összeszokott páros vagyunk, jól kiegészítjük egymást mind az előkészítő fázisban, mind a megvalósítás során. Hiszünk a példamutatás erejében, együttműködésünkkel élő mintát nyújtunk arra, hogyan működik egy támogató szervezet.


Angol, német és olasz nyelven is vállalunk tréningeket és az online platformokból és digitális eszközökből a pandémia alatt fekete öves ninjákká képeztük tovább magunkat.


Célunk, hogy ügyfeleink mind szervezeti és egyéni készségeikben és önismeretükben gazdagodva távozzanak tőlünk, és úgy érezzék, többet kaptak, mint vártak. ESZKÖZÖKET és AZONNAL HASZNÁLHATÓ módszereket kapnak tőlünk.


Mottónk: „FARAGD MAGAD KÜLÖNLEGESRE!”

Teamcoaching – élményalapú workshop


Egy jól működő csapatban a tagok erősségeire építhetünk, a fejlesztendő területeken pedig a munkatársak ösztönzik egymást a jobb teljesítményre. Ehhez szükség van a nyílt párbeszédre, a konfliktusok őszinte felvállalására és kezelésére, egymás kommunikációs stílusának ismeretére. Ha megvan a bizalom, hosszú távon növekszik a teljesítmény és a motiváció. Építs magad köré lojális és elkötelezett teamet! Próbáld ki velünk ezt az egyedülálló módszert, amely a legmagasabb hozzáadott értéket képviseli a szervezeted számára!






Comentarios


bottom of page